Dæk

Skov arbejde er i et utilgiveligt miljø, hvis du er uforberedt. Du skal bruge skovdæk, der virker – uanset hvad naturen kaster dig ud i. Skovdæk skal have fremragende trækkraft, men samtidig beskytte skrøbelig jord mod langvarig skade.

Alliance

Hos Alliance forstår de hvad der skal til, for at opfylde de udfordrende krav til skovbrugsapplikationer. De tilbyder et af branchens største udvalg af dæk, der er specialbyggede og konstrueret til at yde maksimalt under de mest ekstreme forhold – Alliance har det hele til skovbrugssegmentet.

Læs mere på yokohama-oht.com

Nokian

Nokian Tyres har været verdens førende inden for skovdæk i årtier. De arbejder kontinuerligt med nye innovationer, som de udvikler sammen med de førende maskinfabrikanter og efterfølgende tester og afprøver i de barske nordiske skove. Ligegyldig om din maskine er med eller uden bælter, så har Nokian Tyres de mest robuste og mest teknologisk avancerede løsninger på markedet til dig.

Læs mere på nokiantyres.dk

Trelleborg

Trelleborg investerer meget i udviklingen af deres sortiment af skovdæk, f.eks. opgraderinger af load indeks på det eksisterende sortiment og udvikling af nye produkter. Deres fokus er, at maksimere kundernes fordele med hensyn til den optimale balance imellem de vigtigste dækegenskaber, såsom holdbarhed, levetid og trækkraft, i forening med beskyttelse af jorden og god komfort. Trelleborg kan tilbyde dæk, fælge og slanger udviklet specielt til brug i skoven.

Læs mere på trelleborg.com

Skriv her