Dæk

Vi forhandler alle mærker – med få undtagelser – og lagerfører de mest gængse. Andre kan skaffes på forespørgsel.

Michelin

Michelin bestræber sig på at give dig den bedste løsning: det rigtige landbrugsdæk, i den rigtige størrelse og med deres teknologier, såsom dæk med ultraflex teknologi som muliggør lavere lufttryk end dæk uden denne teknologi. Disse løsninger yder et varigt bidrag til optimering af mobilitet, levetid, trækkraft og komfort for alle dine landbrugsmaskiner.

Læs mere på michelin.dk

Kleber

Kleber er med længst fremme, når det gælder nyudvikling, og dækkene bygger på årelang tradition for god og gennemtestet kvalitet, der bare virker – kombineret med innovative og nye tiltag, der er med til at sætte en ny dagsorden på markedet for traktordæk.

Læs mere på kleber-tyres.com

Taurus

Taurus tilbyder pålidelige produkter, der tilgodeser de grundlæggende behov hos mere prisbevidste landbrugere, som stiller lavere krav (basis præstationer, lavere kraft/vridningsmoment). Taurus er et varemærke som har eksisteret i over 100 år og med 35 års erfaring inden for landbruget. Det er det bedste valg, når indkøbsprisen er afgørende.

Læs mere på taurus-tyres.com

Vredestein

Vredestein er stolte over at være blandt de ældste dækproducenter i verden med en historie, der strækker sig over mere end 100 år. Gummi har været i deres blod siden begyndelsen af det 20. århundrede, og ligesom innovation er det en byggesten i deres DNA. Dette har gjort dem til det, de er i dag: en førende europæisk producent af førsteklasses dæk.

Læs mere på vredestein.dk

Apollo

Apollo Tyres Ltd. startede i 1972 og markedsfører deres produkter under to globale mærker: Apollo og Vredestein. Apollo har siden 1972 været et betroet navn inden for produktion og salg af dæk. Fra deres hovedkontor i Gurgaon, Indien, henvender de sig til over 100 lande over hele kloden. Apollo Tyres har flere produktionsenheder i Indien, Holland og Ungarn.

Bridgestone

Bridgestone landbrugsdæk er lavet af en slidstærk gummiblanding, som indeholder vegetabilske olier, der erstatter nogle af de traditionelle oliebaseret olier. Denne nye generation slidbanemasse til Bridgestone landbrugsdæk leverer endnu bedre slid performance og modstand mod skader end Bridgestones forrige generation.

Læs mere på bridgestone.dk

Firestone

Firestone skaber dæk med den ideelle balance mellem ydelse og produktivitet. Overlegen konstruktion og raffineret design resulterer i reduceret jordkomprimering, højere bæreevne, forbedret trækkraft og længere slid. Firestone-dæk: en investering, der leverer maksimal værdi.

Læs mere på firestone.dk

BKT

Mens stiftelsen dateres tilbage til 1950’erne, startede Balkrishna Industries Limited (BKT) sin off-highway-dækvirksomhed i 1987. I over 30 år har BKT med succes fokuseret på specialiserede segmenter som landbrug. De har, grundet forslag, krav og feedback fra kunderne, i løbet af årene kommet med mange dæknyheder, der imødekommer de mest krævende brugerbehov i enhver Off-Highway-applikation, og i dag tilbyder de et omfattende produktsortiment på over 2.700 højt ydende specialiserede dæk.

Læs mere på bkt-tires.com

Alliance

Alliance startede i 1950 i Israel, og fra starten af 60’erne begynde de at producere traktordæk, både for og bagdæk. De begyndte i starten af 1980 /1981 at producere Radial traktordæk, og var  de første til at producere Flotation dæk i Radial i 1982.Alliance har et af de bredeste landbrugsprogrammer.

Læs mere på yokohama-oht.com

Nokian

Stadig tungere, hurtigere og mere effektive maskiner sætter nye krav til dæk. Nokian Tyres er glade for at acceptere udfordringen fra den hurtigt skiftende landbrugsindustri. Tæt samarbejde med traktor- og andre maskinfabrikanter giver dem en unik indsigt i de fremtidige behov. Fra robuste og økonomiske allround-dæk til specielle løsninger til vinter og andre krævende forhold, Nokian Tyres tilbyder de rigtige applikationer til nutidens landbrug.

Læs mere på nokiantyres.dk

Trelleborg

Trelleborgs sortiment af hjul og fælge strækker sig fra 3 til 54 tommer, og kan leveres i mange forskellige konfigurationer alt efter anvendelse, belastningskrav og flere andre parametre, som påvirker konstruktionen. Hjulene og fælgene produceres i overensstemmelse med forskellige specifikationer, for eksempel med hensyn til størrelse, integreret nav, lejer, hulboring, forskydninger, pladetykkelse, overfladebelægning osv. for at opfylde de stillede præstationskrav.

Læs mere på trelleborg.com

Skriv her